Winnaar Bruidsfoto Award BFFA 2018

Winnaar Vakprijs Bruidsfoto Award BFFA 2018

In januari kon ik jullie melden dat ik dit jaar wederom genomineerd was voor de Bruidsfoto Award in de categorie Getting Ready. Een week geleden was het dan eindelijk zover. Ik ging op pad naar Amsterdam, voor de feestelijke (en tropisch warme) prijsuitreiking van de Bruidsfoto en film Award in de Buiksloterkerk. En hoewel ik vaker meedoe aan wedstrijden en ook al een mooi lijstje Awards op mijn naam heb staan, heeft de Bruidsfoto Award net iets extra’s. Want in tegenstelling tot de overige wedstrijden, waarbij de uitslag online bekend wordt gemaakt, is deze uitreiking altijd een feestje met vakgenoten.  Hoe geweldig dat ik dit jaar het podium mocht betreden en de Vakprijs overhandigd kreeg!

winnaar bruidsfoto Award 2018Foto: Peter Kos

winnaar bruidsfoto Award 2018

Meer foto’s uit deze reportage zien?
Via deze link kun je het verslag van deze prachtige tuinbruiloft bekijken:

Maaike en Toine l Trouwen in je eigen tuin