get to know me

OVER  NICOLE

ALTIJD OP ZOEK NAAR ECHTE MOMENTEN

Puur, Persoonlijk, Ontroerend.

 

 

 

 

Toen…

…ik tien jaar werd kreeg ik mijn eerste camera voor mijn verjaardag. Vanaf dat moment wilde ik mijn herinneringen vastleggen in beelden. Dat is nooit meer veranderd.

Geïnteresseerd in mensen en hun verhalen, ging ik Psychologie studeren. Naast mijn studie, was ik regelmatig in de Doka te vinden.

Eenmaal werkzaam als loopbaanadviseur, besloot ik me verder te verdiepen in wat ik écht leuk vond: ik schreef me in bij de Fotovakschool.

Nu…

… heb ik van mijn passie mijn professie gemaakt. Inmiddels heb ik al zo’n 300 bruidsparen gegeven wat ik graag wil: een tastbare herinnering aan een bijzondere dag.

Met het volgen van workshops en mentoring in binnen- en buitenland zoek ik continu naar vernieuwing, inspiratie en optimaal resultaat.

Ik heb in de loop der jaren meerdere (Internationale) Awards gewonnen. Geweldig! Maar… de blije reacties van mijn bruidsparen vind ik het belangrijkst!

Straks…

… vul ik wellicht de pagina’s van jullie trouwalbum! Wat ik doe op jullie dag? Ik gebruik mijn oog voor detail. Maar ook mijn oren. Ik anticipeer voortdurend op wat ik zie en hoor.
Dat levert onverwachte foto’s op. Nét dat ene moment. Die typerende blik. Dat grappige voorval. Kortom: foto’s die je voelt.

Over Nicole Bosch - Bruidsfotograaf - Trouwfotograaf

KOM VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

CHECK MIJN BESCHIKBAARHEID

 

 

 

 

 

 

10 + 4 =

FIND ME

Nicole Bosch l Photographer
Zwolle

nicole@nicolebosch.com

Kvk: 08 17 02 13

 

@nicolebosch_photographer

[instagram-feed]