Toine & Maaike – Bruidsfotografie Zwolle

“JIJ BENT DE LIEFDE”

Droomtuin
Trouwen in je eigen tuin? Zo mooi kan het zijn! “De fantastisch gestylde tuin en de witte vleugel gaven mij het gevoel dat ik in een tot trouwzaal omgedoopte luxe Gooise tuin à la Jan des Bouvrie was beland.” Aldus Martin Coers, de Trouwambtenaar die het huwelijk van Maaike en Toine mocht voltrekken.

Summer Chic
Een dresscode die heel mooi bij de setting en het jaargetijde pastte. Maar even leek het erop dat ze beter voor Autumn Chic hadden kunnen kiezen…  De week voorafgaande aan hun trouwdag regende het. En niet een beetje, nee het regende echt enorm. Twee tenten in de tuin moesten ervoor zorgen dat hun trouwfeest toch door kon gaan. Want een alternatieve locatie was er niet…
Toine en Maaike leken zich op de trouwdag zelf gelukkig niet druk te maken over het weer. Waar het miezerde op het moment dat Toine, met hun tweeling Charlie en Julian, in de bakfiets Maaike en hun dochter Vajèn tegemoet fietste, de regen met bakken uit de hemel kwam toen we op pad gingen voor de fotoreportage, klaarde het in de middag op. De zon brak door en tijdens de borrel ontstond precies het door het bruidspaar gewenste zwoele zomer gevoel.

Van buren naar echtgenoten
In het voorbijgaan trof hij zijn nieuwe buurvrouw, terwijl hun blikken elkaar vluchtig kruisten. ‘Hela hola, wat is dat’, dacht de overrompelde Toine. Hij zag in haar een vrouw met mooie blauwe ogen en een enorme bos krullen. Douwe Egberts Burendag greep hij aan om haar te vangen. Toen Maaike met haar mokje de hoek omkwam was zij blij verrast dat deze zelfverzekerde frisse verschijning met geruite sokken, en een tikkeltje arrogante buurman, dit had georganiseerd. Op zijn strijkplank stond zijn koffiemachientje en lekkere taart voor haar klaar. Voor Toine was zijn missie geslaagd. (bron: trouwambtenaar Martin Coers)

Rode Dubbeldekker
Bij de trouwkaart ontvingen de daggasten een busticket. Bestemming onbekend...
Toine vroeg Maaike ten huwelijk in Londen. Een rode dubbeldekker bus was dan ook een mooie link naar de plek waar hij haar vroeg zijn vrouw te worden. De sfeer in de bus was uitgelaten. Confetti poppers knalden, apres-ski muziek klonk hard door de speakers. En na het maken van een aantal groepsfoto’s onderweg, stopte de bus na een uur rijden weer… bij het startpunt. Inmiddels was de tuin omgebouwd voor het diner. Mooi gestylde tafels en in de keuken werd een overheerlijk diner bereid. Een heerlijke avond, gedeeld met  familie en naaste vrienden en gevuld met persoonlijke speeches, filmpjes en heel veel gezelligheid. Ja. Trouwen in je eigen tuin? Zo mooi kan het echt zijn!

         

 


Leveranciers:

Styling: Esther de Witte
Muziek: Fenna en Gert Jan de Jong
Eten en drinken: Chris Sloots en brigade
Make-up: Anouk (zusje van de bruid)
Trouwambtenaar: Martin Coers