what others are saying

Aanbevelingen

Aanbevelingen Nicole Bosch
{

WE BELEVEN DE EMOTIE EN MOMENT OPNIEUW

Bij iedere foto die Nicole maakt beleef je de emotie en het moment opnieuw, fantastisch hoe ze dat voor elkaar krijgt. Ze weet de mooiste momenten vast te leggen, ook al zijn die soms maar een fractie van een seconde. Haar aanwezigheid op onze trouwdag was heel gezellig en relaxt. Je merkte soms bijna niet dat ze er was.

Nick & Patricia

Reviews Nicole Bosch
{

EEN DIKKE TIEN

Via internet veel gezocht, fotografen vergeleken en uiteindelijk bij Nicole uitgekomen. De stijl van fotograferen sprak ons erg aan. Naast het vastleggen van de dag met zijn hoogtepunten, zagen we dat Nicole heel mooi emoties weet te vangen in haar foto’s. In de fotoreportages van de bruidsparen die ons waren voorgegaan was dit duidelijk te zien. Na het eerste gesprek wisten we het zeker. Dit wordt de fotograaf op onze bruiloft.
Nicole heeft een erg prettige manier van communiceren en was duidelijk geïnteresseerd in ons verhaal. Ze reageert snel via email en houdt je goed op de hoogte.
Op onze bruiloft had ze voordat we aankwamen al even op de locatie rond gekeken wat de leuke ‘out of the box’ plekjes waren om te fotograferen. Nicole heeft de hoogtepunten van onze bruiloft, de mensen die voor ons belangrijk zijn heel mooi vastgelegd. Ze heeft echt ons verhaal ‘gevangen’.

Rutger & Rieke

Reviews bruidsfotograaf
{

INDRUKWEKKEND!

We kunnen maar 1 ding zeggen: indrukwekkend! Bij het eerste keer zien van deze compilatie: tranen in ons ogen….
Het lijkt wel of er die dag 5 Nicole`s rondliepen om al onze mooie momenten vast te leggen.

Jordy & Aileen

{

PROFESSIONAL

Vanaf het eerste contact met Nicole kregen we de indruk met een professional te maken te hebben. De afstemming vooraf was prettig en bij vragen van onze kant kregen we altijd snel reactie terug.
Op de dag zelf hebben we heerlijk kunnen genieten van alles, ook het foto’s maken ging heerlijk ontspannen! Zoals Nicole zelf al aangaf, de rest van de dag zul je me niet opmerken. Dat ervoeren wij ook zo en de foto’s getuigen ervan dat de details Nicole niet ontgingen! Kortom, een geweldige trouwdag gehad, mede namens Nicole, aangezien wij er nu nog steeds van na kunnen genieten!

Jan & Marjan

{

HET GELUK EN DE LIEFDE SPATTEN VAN DE FOTO'S AF

Niet zomaar een trouwreportage en foto’s van onze bruiloft, maar alle momenten op zo’n manier vastgelegd dat de liefde, het plezier en het geluk van de foto’s afspatten. Ook de foto’s van de reportage zijn ontzettend mooi en bijzonder. Niet het soort foto’s wat je heel vaak voorbij ziet komen. Wij zijn heel erg blij met de foto’s van onze dag en ook onze familie en vrienden vinden ze geweldig. Nicole heeft daarnaast de bijzondere gave om bijna onzichtbaar te werken, zelfs in ons intieme groepje gasten (18 personen). Onze gasten en wij hebben eigenlijk niet gemerkt dat ze er was, terwijl elk moment en elk detail is vastgelegd.

Catelijne & Erik

Ervaringen bruidsfotograaf
{

OPNIEUW GENIETEN

Ontzettend mooi Nicole!

Het is gewoon weer opnieuw genieten van een supermooie dag! De foto’s laten zien hoe het was;

super mooi, ontroerend en gelukkig!

Nogmaals enorm bedankt,

Rick & Thérese

Aanbevelingen trouwfotograaf
{

ONTZETTEND MOOI!

Wow Nicole, wat ontzettend mooi!

Super om al die ‘momentjes’ terug te zien en zo terug te blikken op onze dag.

Joyce & Gijs

{

DIERBARE HERINNERINGEN

Wauw Nicole! Wat een feestje om het zo weer her te beleven!
Prachtige foto’s, mooie momenten en dierbare herinneringen!
Wij zijn er super blij mee!

Job & Jiske

FIND ME

Nicole Bosch l Photographer
Zwolle

nicole@nicolebosch.com

Kvk: 08 17 02 13

 

@nicolebosch_photographer

[instagram-feed]